Ansök om medlemskap

Vill du bli medlem? Här finns all information du behöver kring hur du ansöker om medlemskap.

De två sätten du kan bli medlem:

  1. Genom att skapa en egen förening
  2. Genom att bli medlem i en av Ung Medias medlemsföreningar eller distrikt

Läs mer om de båda alternativen nedan.

Varför Ung Media?

Ung Media Sverige stöttar unga medieproducenter som är utspridda över hela landet, och samlar ca 14 000 enskilda medlemmar i 86 medlemsföreningar. Alla unga som producerar någon typ av media kan gå med som medlem hos oss, antingen genom sin förening eller som enskild medlem, genom att ansöka om medlemskap i någon av våra medlemsföreningar. Som medlem får du ta del av alla våra medlemsförmåner, och det är dessutom helt gratis att bli medlem!

ung media skapa film
Ansök om medlemskap

Förening? Varför då?

En förening är en grupp människor som vill göra något tillsammans. Föreningar har egna pengar och kan äga saker, exempelvis kameror och skrivare, som medlemmarna använder och bestämmer över tillsammans. När man har en förening är det lättare att genomföra roliga idéer och projekt eftersom man kan få stöd av olika slag. Genom Ung Media Sverige kan medieproducerande föreningar få bidrag och annat stöd som gör det lättare för er att syssla med er hobby!

Starta förening eller anslut din förening till Ung Media

Vill du bli medlem i en av våra föreningar?

Om du själv inte tillhör en förening, men ändå vill ta del av våra medlemsförmåner, eller vill hitta andra engagerade att medieproducera med, kan du ansöka om medlemskap hos någon av våra medlemsföreningar.