Galdem A Talk

#96 Ramadan reflektioner, föräldrar & self-love, genuina vänner.

Vi pratar om allt från vilka reflektioner vi har haft under Ramadan till stränga föräldrar, krabbmentalitet vs. hypekultur, hat på sociala medier och hur man vet att man har genuina vänner. Galdem A Talks egna favoritavsnitt!

Sen Lunch med PK

EXPLOATERA MIG! Aftonens avsnitt bjuder på: Korruption i småstadsmiljö, nationsstölder, exploateringsnämnder och ”så gick det sen” partiledaredition. Vi pratar, ni lyssnar. I studion: Freja, Jonatan, Nils och Ingrid.

Medis Radio

122 – Shenmue eller Gaffeltrucksimulator 1999. I Medis Radio recenseras och analyseras olika typer av fin- och fulkulturella verk. Av de 126 avsnitt som producerats har i år avsnittet som blev 90 minuter om ett TV-spel från 1999 och dess uppföljare vår största succé, med flera fans som återkopplade, spaningar som skapat vilda diskussioner på internet och framför allt; ett fantastiskt roligt och intressant avsnitt.

Vårt största nöje är att lyfta fram gömda juveler i den kreativa historien men denna vecka blev det en bit träkol som bara smutsade ner allt den rörde. I särklass vårt bästa avsnitt 2023 och en värdig deltagare i kampen om bästa poddavsnitt.