Är du en bokentusiast som älskar att förlora dig i fantastiska världar och dela dina tankar med likasinnade? Då är vår vinterredaktion rätt plats för dig! Vi är glada över att få presentera vår helt nya digitala redaktion, där vi samlar unga bokälskare i åldern 15-25 år för att skapa något magiskt tillsammans.

Ung Media är förbundet för dig som är ung och gillar medieproduktion, såsom podd, journalistik, film och fotografi. Vi arrangerar utbildningar och bevakningar för medlemmar, där vi utför pressarbete i grupp. Här hittar de fler redaktioner du kan söka till! Är du inte medlem? Ingen fara – medlemskap är gratis och kravlöst. Du bli medlem i valfri ansluten förening från denna lista.

Välkommen in i communityt!

📖 Gemensam läsning: Bli en del av vårt läscommunity där vi läser tillsammans över jullovet. Dela dina tankar och upplevelser med andra bokälskare!

🖋️ Publicera recensioner: Vässa din penna och bli en del av vår redaktion! Tillsammans skriver vi recensioner som publiceras på Ung Press eller TikTok. Ge din röst och påverka läsningen för andra!

🎉 Digitala häng och Quiz: Gör läsningen ännu roligare genom att delta i våra digitala häng och quiz. Testa dina kunskaper, träffa nya vänner och njut av läsningen på ett helt nytt sätt!

Vi på Ung Media finns tillgängliga under hela perioden för att hjälpa till med korrektur, publicering och redationscoaching. Tillgänglighet och förväntad tidsomfång: 3 timmar om dagen

Aktiviteter

16 decDiscordkanalen öppnar.
Presentera dig och vad du läser i kanalen 📚Vinterredaktionen-booktok
21 dec kl 18Första träff, introduktionshäng och Twilightquiz 🧛‍♀️
27 dec kl 18Tips för att skapa en bookstagram med @thelifeofabookaholic 🚀