Ansök om bidrag till enskild medlem

Här kan du som är medlem i en förening ansöka om bidrag för att utveckla dig själv som medieproducent. Vill du veta mer om vad bidraget är och vad som krävs för att du ska få ta del av det? Läs mer på sidan om våra bidrag.

Ansök genom att fylla i formuläret nedan. Glöm inte att läsa om våra villkor innan du skickar in ansökan, du hittar dem längre ner på sidan.


Villkor

Genom att skicka in denna bidragsansökan godkänner du Ung Media Sveriges särskilda villkor om bidrag till enskild medlem.

  • Medlemmen synliggör Ung Media Sverige som finansiär av projektet via exempelvis affischer, flyers, inbjudningar och föreningens hemsida.
  • Projektet ska redovisas senast fyra månader efter genomfört projekt. Redovisningen ska innehålla kopior på kvitton för utgifter, tillsammans med en skriftlig rapport om hur det gick. Redovisningen skickas in med blankettmall för redovisning till info@ungmedia.se.

Om villkoren inte uppfylls eller om projektet inte genomförs har Ung Media Sverige rätt att återkräva det utdelade bidraget. Om mer än 5 % av bidraget inte kommer till användning i projektet ska detta återbetalas till Ung Media Sverige.

Dags för redovisning?

Redovisa ditt bidrag genom att fylla i vår blankettmall. Mallen mailas till info@ungmedia.se.

Synliggör Ung Media som finansiär

Här är några tips på hur ni kan synliggöra Ung Media Sverige som finansiär av ert projekt. Se gärna våra exempel längre ned på sidan.

  • Lägg med vår logotyp i tryckt och digitalt material, exempelvis i er tryckta tidning eller affischer, inlägg på er hemsida och sociala medier. Logotypen kan ni spara ner i PNG-format här nedan. Välj mellan tre olika färger.
  • Tagga @ungmediasverige i er marknadsföring av projektet på sociala medier.
  • Lägg med en text i marknadsföringen om ert projekt där ni informerar om att ni har fått bidrag från Ung Media för att kunna genomföra er satsning.

Exempel på marknadsföring