Vad är Presskonferensen?

Presskonferensen är Ung Media Sveriges årliga utbildningshelg då medlemmar från hela landet träffas för att fördjupa sig inom medieproduktion och producera media tillsammans. Under helgen ges även föreläsningar med medieprofiler och experter inom olika medieområden.

Nästa presskonferens kommer hållas under mars 2023.

Presskonferensen 2023: Vår årliga utbildningshelg!

Foto: Journalistförbundet

När: 18-19 mars 2023 
Var: Ung Medias kansli i Stockholm
Sista anmälningsdag: 30 januari
Länk till anmälan: Anmäl dig här

Presskonferensen är Ung Media Sveriges utbildningshelg för unga medieproducenter. År 2023 kommer helgen att arrangeras 18-19 mars på Ung Medias kansli i centrala Stockholm.

Årets tema är intervjuteknik! Under helgen kommer ni få lära er grunderna för att själva kunna planera och genomföra lyckade intervjuer. Vi bjuder på inspirationsföreläsningar och skapande workshops, och ni kommer på plats i mindre grupper få testa på era nya kunskaper. På plats får ni vägledning och stöttning. 

Att delta på Presskonferensen är gratis och Ung Media Sverige står för boende, mat och resa* under båda dagarna. För mer information om Presskonferensen 2023, besök ungmedia.se. Sista anmälningsdag är söndagen den 30 januari kl. 23.39, men anmäl dig så snart som möjligt då vi har ett begränsat antal platser.

Vid frågor, hör av dig till projektledare Marielle Sterner på marielle.sterner@ungmedia.se

Till anmälan