Vi har nu stängt anmälan till årets Almedalsbevakning

Med 2018 som det stora valåret är det självklart extra viktigt att vi unga låter våra röster och åsikter höras. Därför vill vi på Ung Media, än en gång, erbjuda dig att följa med oss till Almedalen!
 

Vad innebär resan?

Almedalsveckan är ett årligt evenemang i centrala Visby där politiker, organisationer, media, myndigheter, företag och medborgare samlas för att diskutera samhällsfrågor. Du som ung reporter bevakar Almedalsveckan ur ett ungt perspektiv, och får samtidigt praktisk erfarenhet av medieproduktion från Sveriges största politiska evenemang. Du blir en del av redaktionsgruppen och bevakar veckans händelser, intervjuar makthavare och samlar in ungas reflektioner om veckan. Materialet kommer att publiceras på medieplattformen Ung Press.

 

Vem kan åka som reporter?
– Du som är intresserad av samhällsfrågor och att producera media.
– Du som är max 25 år.
– Du som kan delta hela Almedalsveckan, söndag 1 juli – lördag 7 juli 2018.
 

Praktiska villkor
Du som deltar behöver läsa våra praktiska villkor för resan. Där kan du bland annat läsa om vår alkohol- och drogpolicy, samt all information om boende och resa. Deltagandet är helt gratis, Ung Media Sverige betalar resa och boende. Här hittar du en länk till de praktiska villkoren (pdf öppnas i nytt fönster).

 
Anmälan är nu stängd.