[Anmälan stängd] Ung Media erbjuder dig som tillhör Stockholm eller Västra Götalandsdistriktet att följa med och bevaka Almedalen 2019!

Är du intresserad av media, politik och samhällsfrågor? Peppad på att få praktisk erfarenhet av pressarbete? Och sist men inte minst, vill du vara med och bevaka Almedalsveckan ur ett ungt perspektiv? Följ med och sätt ung press på Almedalen 2019!
 

Vad innebär resan?

Almedalsveckan är ett årligt evenemang i centrala Visby där politiker, organisationer, media, myndigheter, företag och medborgare samlas för att diskutera samhällsfrågor. Ung Media är på plats för att låta unga medieproducenter bevaka veckan ur ett ungt perspektiv och samtidigt få praktisk erfarenhet av pressarbete. I år samarbetar vi med Makthavare.se och Fler Unga, vilket innebär att redaktionsarbetet kommer vara ännu mer uppstyrt än tidigare!
 
Vi kommer vara på plats i Visby under Almedalsveckan, söndag 30 juni – fredag 5 juli 2019. Vi kommer även hålla i ett obligatoriskt förberedande möte den 11 maj för de som bor i Västra Götaland samt 12 maj för er som bor i Stockholm.
 

Vem kan åka?

– Du som tillhör Ung Medias distrikt i Stockholm eller Västra Götaland.
– Du som är intresserad av samhällsfrågor och att producera media.
– Du som är max 25 år.
– Du som kan delta hela Almedalsveckan, söndag 30 juni – fredag 5 juli 2019.
 

Praktiska villkor

Du som deltar behöver läsa våra praktiska villkor för resan. Där kan du bland annat läsa om vår alkohol- och drogpolicy, samt all information om boende och resa. Deltagandet är helt gratis, Ung Media Sverige betalar resa och boende. Här hittar du de praktiska villkoren (pdf öppnas i nytt fönster).
 
Anmälan är stängd.
 

Frågor?

Kontakta Ung Media Stockholms distriktsutvecklare Erik Gunnarsson eller Ung Media Västra Götalands distriktsutvecklare Tova Ulleryd, 073 340 08 39.