Är du en ung medieproducent eller journalist som älskar böcker och vill få praktisk erfarenhet inom journalistik? Är du mellan 15-25 år? Vill du utveckla din förståelse för pressarbete ihop med likasinnade, och i Bokmässans inspirerande atmosfär?

Delta i Ung Media Sveriges bevakning av Bokmässan! Denna bevakning ger dig inte bara möjligheten att förbättra dina journalistiska kunskaper och färdigheter, utan det ger dig också chansen att nätverka, lyssna på intressanta föreläsningar, träffa författare och

Under bevakningen kommer du att ledas av två redaktionscoacher från Ung Media Sverige, som kommer att ge dig stöd och hjälp under arbetets gång. Årets teman Judisk kultur, Staden och Ljud. Bokmässan presenterar 325 unika programpunkter med 828 medverkande från 38 länder!

Vad?
Bokmässan är Nordens största kulturevenemang och lockar årligen tusentals besökare. Under fyra spännande dagar i september förvandlas Svenska Mässan i Göteborg till en plats där författare, förlag, böklälskare och branschexperter samlas för att fira skrivandet och läsandet. Här kan du utforska ett brett utbud av böcker, delta i föreläsningar och panelsamtal, träffa författare och upptäcka nya litterära verk.

När?
28 september–1 oktober 2023. Inresande kommer att anlända den 27e september då programmet den 28onde börjat tidigt på dagen! Vi kommer att ha ett digitalt infomöte den 21/9 kl 16-18.

Hur?
Ansökan om att delta görs i formuläret nedan. Om du har några frågor, kontakta Marielle Sterner på Ung Media via marielle.sterner@ungmedia.se.

Vad kostar det?
Ung Media står för alla kostnader för resa, boende samt mat.

Var publiceras redaktions medieproduktioner?
På vår plattform http://www.ungpress.se/, via vår podd Knytpodden eller TikTok.

Ansök till Bokmässans redaktion nedan!