Är du en ung medieproducent eller journalist som brinner för populärkultur och vill få praktisk erfarenhet inom journalistik? Är du mellan 15-25 år och ivrig att delta i en spännande redaktion? Då är detta din chans att vara en del av vårt team och rapportera om Nordens största event för populärkultur!

Under bevakningen kommer du att ledas av en redaktionscoach från Ung Media Sverige, som kommer att ge dig stöd och hjälp under arbetets gång. Under eventets 3 dagar kan du i grupp eller självständigt bevaka programpunkter, scenuppträdanden, mässan eller cosplayers. Du väljer själv hur du vill medieproducera och Ung Media har utrustning du kan låna!

Om Comic Con Stockholm 2023: Comic Con Stockholm firar sitt 10-årsjubileum och flyttar till Stockholmsmässan den 3 – 5 november 2023. Evenemanget kommer att vara fyllt med spännande aktiviteter inspirerade av TV, spel, film och nördkultur. Du kommer ha möjlighet att träffa kända skådespelare, serietecknare, och digitala kreatörer. På scenerna kommer det att vara frågepaneler och intressanta samtal. Dessutom kan du uppleva världsklass cosplay och spela både nya och klassiska spel. Comic Con är en magisk upplevelse för människor i alla åldrar, och i år kommer det att bli större och bättre än någonsin!

När?
3 – 5 november 2023 på Stockholmsmässan! Det går att bara delta en dag. Vi kommer att ha ett digitalt infomöte den 2/10 kl 17-18.

Hur?
Ansökan om att delta görs i formuläret nedan senast den 19 Oktober. Om du har några frågor, kontakta Marielle Sterner på Ung Media via marielle.sterner@ungmedia.se.

Vad kostar det?
Ung Media står för alla matkostnader, dock inte boende och resa.

Var publiceras redaktions medieproduktioner?
På vår plattform http://www.ungpress.se/, via vår podd Knytpodden eller TikTok.

Ansök till Comic Cons redaktion nedan!