Är du en ung medieproducent eller journalist som älskar spel och vill ha praktisk erfarenhet inom journalistik? Då är detta en unik möjlighet för dig att delta i bevakningen av Malmö Game Week tillsammans med Ung Media Sverige!

Under Malmö Game Week kommer redaktionen skriva artiklar, fota, filma eller podda – allt under den inspirerande och energifyllda spelgemenskapen som Malmö Game Week erbjuder.

Denna bevakning ger dig inte bara möjligheten att förbättra dina journalistiska kunskaper och färdigheter, utan det ger dig också chansen att nätverka med andra unga medieproducenter, nörda ner dig i fandom och testa nya spel.

Under bevakningen kommer du att ledas av en redaktionscoach från Ung Media Sverige, som kommer att ge dig stöd och hjälp under arbetets gång. Utforska den analoga och digitala spelvärlden tillsammans med oss!

Vad?
Malmö Game Week är en spelfestival som har något för alla – oavsett om du är nybörjare eller inbiten spelentusiast. Här kan du njuta av allt från brädspel och figurspel till rollspel, tv-spel och arkadspel.

När?
Lördag 2 september – Söndag 3 september.

Hur?
Ansökan om att delta görs i formuläret nedan. Om du har några frågor, kontakta Marielle Sterner på Ung Media via marielle.sterner@ungmedia.se.

Vad kostar det?
Ung Media står för alla kostnader för resa, boende samt mat.

Ansök till Malmö Game Week-redaktionen nedan!