Ung Media har fått sin andra ambassadör: Gaga Jakhashvili!

Ambassadören syftar till att bidra till inblick i Ung Media som organisation samt agera som en länk mellan medlemmarna och Ung Medias styrelse. Rollen som ambassadör tilldelas särskilt aktiva och ambitiösa personer inom förbundet. Gaga Jakhashvili har varit engagerad inom Ung Media ända sedan 2018. Sedan dess har han tagit sig an olika roller som förtroendevald. På grund av Gagas starka engagemang och intresse för frågor som rör unga och medieproduktion tror vi att han kommer passa perfekt för rollen som ambassadör!

Ung Medias Ambassadör Gaga Jakhashvili
Foto: Lisa Mattisson

Läs Gagas hälsning:

Goddagens 👋

Mitt namn är Gaga Jakhashvili, jag är 17 år gammal och bor i Stockholm. I dagsläget pluggar jag andra året på samhällskunskap med inriktning beteendevetenskap. Jag är intresserad av allt möjligt, från media till politik, design, försvar, sjukvård, psykologi & beteendevetenskap, med mera.

Hur hamnade jag här?
Det började med serien Pyjamasklubben (brukade gå på Barnkanalen), där de hade en egen skoltidning. Serien fick mig att bli sugen på att starta en egen skoltidning och jag blev tipsad om Ung Media av biblioteket i närheten av min skola. 2018 startade jag 127-Aktuellt tillsammans med några vänner på skolan. Mars 2019 blev jag invald som styrelseledamot i Stockholmsdistriktet och exakt en månad senare belv jag även invald i valberedningen för förbundet, sedan dess har jag bara lärt mig nya saker och fått erfarenhet, och nu är jag här. Jag har även fått vara med på många UM-resor och även bevakat stora evenemang så som Almedalsveckan och Järvaveckan. 

Under kommande tid kommer ni även se mig lite oftare i Ung Medias kanaler i min roll som Ung Medias nya ambassadör tillsammans med Agnes.

Vill du också engagera dig inom Ung Media?

Läs mer om olika möjligheter här!