[Ansökan stängd] Vi söker en generalsekreterare till vårt kansli i Hägersten, Stockholm.

Vi vill genom demokratisk organisering skapa förutsättningar för unga att producera och uttrycka sig via media, för att vi vet att unga medieproducenter är en stark kraft som påverkar både ungas liv och hela samhället. Vi söker nu en generalsekreterare, är det du?
 


Rollen som generalsekreterare innebär att du leder medarbetarna på kansliet i det operativa arbetet i vår verksamhet och projekt. Du arbetar nära vår ideella förbundsstyrelse med att forma vår övergripande riktning och strategi som du sedan strävar för att verkställa. Du har ett övergripande administrativt ansvar, i detta ingår det att söka stats- och projektbidrag.
 
Ung Media vill i högre utsträckning höja vår samhällsröst och därmed öka i medlemsantal, stärka våra distrikt samt hitta nya samarbetspartners. Vi vill vara en bra arbetsgivare med förutsägbar finansiering för ändamålsenlig verksamhet. Vi behöver därför implementera hållbara administrativa system. Som generalsekreterare kommer du tillsammans med styrelsen leda denna utveckling.
 

Vi söker dig som

  • har förståelse och erfarenhet av idéburen verksamhet med ideellt aktiva
  • lett team i projekt och/eller förändringsarbete
  • har vana av att söka stats- eller projektbidrag samt haft budgetansvar
  • kan leda dig själv och sätta upp egna mål
  • är intresserad av media som fenomen i ett demokratiskt samhälle
  • värderar tydlighet och transparens i kommunikation

   

  Om Ung Media

  Ung Media Sverige är förbundet för unga medieproducenter. Vi samlar idag cirka 10 000
  medlemmar i åldrarna 6-25 år, fördelat på cirka 120 föreningar runt om i hela landet. Vi vill ge förutsättningar för alla unga att skapa sina egna plattformar att göra sina röster hörda på. Om det så är i skoltidningen på gymnasiet, kompisgängets podcast, den lokala film- eller fotoföreningen eller via ett gemensamt instagramkonto. Läs mer!
   

  Om rekryteringsprocessen och villkoren

  Tjänsten är tillsvidare på heltid, målstyrd arbetstid, med tillträde så snart som möjligt eller senast 1 maj 2019. Ung Media tillämpar provanställning om sex månader. Vi har kollektivavtal mellan Unionen och IDEA.
   
  Vi använder kompetensbaserad rekrytering, ansökningarna anonymiseras och inför eventuell intervju görs ett arbetsprov. Ansök senast 11 februari.
  Ansökan är nu stängd.
   
  Observera att vi arbetar löpande med rekryteringen och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen.
   
  För frågor tveka inte på att höra av dig till förbundsordförande Desirée Widell på
  0733- 77 77 66, desiree.widell@ungmedia.se