”Influens.se har blivit en viktig del av den snabbväxande influencer marketing-branschen. Vi rapporterar om viktiga händelser inom branschen/yrket, samt lyfter relevanta ämnen. Vår ställning är alltid objektiv och vårt mål är att öka och sprida kunskapen i, och om, branschen.”

Vi söker efter en nyckelroll till vår redaktion, en reporter som kan ta ansvar för dagsbevakningen och som kan identifiera vilka delar av branschen som vi behöver sätta under lupp. Det här är ett uppdrag för en nyfiken person, och vi kommer att låta den forma sin roll. Man får mer än gärna åka iväg för spännande intervjuer, granskningar eller undersökningar, samt reda ut frågetecken i en relativt ung och obevakad bransch och på så sätt få vara med och driva utvecklingen. En drömroll för en journalist, som är intresserad av den här sektorn, säger Izabella Borowska, chefredaktör för Influens.se.

Om tjänsten:
Som reporter på Influens.se ska du bevaka sektorn och alltid sträva efter att hitta och skriva egna nyheter inom olika ämnen. Du kommer att få boka in och träffa intervjupersoner och bygga ett eget kontaktnät i branschen. Och du ska inte vara främmande för att lyfta på luren för att göra snabba intervjuer.

Läs hela annonsen och ansök på: https://influens.se/reporter-sokes-nu-har-du-chansen-att-bli-en-del-av-influens-se-en-dromroll/