Vad innebär bidraget?

Vårt projektbidrag har bytt namn till särskilt föreningsbidrag och bidrag till enskild medlem. Bidraget är till för att stötta våra medlemmar att utveckla sin förening och sig själva som medieproducenter. Precis som vanligt så finns det tre omgångar att söka bidraget per år, med sista ansökningsdatum 1 februari, 1 maj och 1 oktober.

Vem kan söka?

Alla medlemsföreningar i Ung Media Sverige kan söka särskilt föreningsbidrag i syfte att bedriva verksamhet som ni annars inte skulle ha råd eller möjlighet att göra. Förhoppningen är att bidraget ska hjälpa er att tänka i nya banor, våga initiera ny verksamhet och på olika sätt utveckla er förening. Alla enskilda medlemmar i Ung Media Sverige (i åldern 13-25 år) kan söka bidrag i syfte att hjälpa dig att utvecklas som medieproducent.

Hur mycket kan jag söka?

Medlemsföreningar kan söka ett valfritt belopp upp till 10 000 kr. Enskilda medlemmar kan söka ett valfritt belopp upp till 3000 kr.

Stockholmsföreningar

I denna bidragsomgång lägger Ung Media Stockholm till 10 000 kr extra till Stockholmsföreningar! Det innebär att medlemsföreningar i Stockholm har goda chanser att få bidrag vid denna omgång.

När ska jag skicka in ansökan?

Skicka in din ansökan så snart som möjligt! Sista ansökningsdag är 1 oktober 2023.

Läs mer och skicka in er ansökan nedan!