Vill du vara på en mötesplats där du känner gemenskap och får mötas av kultur, musik, utställningar, mat, partiledarsamtal och eventuellt få nya jobbmöjligheter? Där du också får möjlighet att träffa politiker på plats och uttrycka din åsikt? Följ med oss så upplever vi gemenskapen tillsammans! 

Vad är Järvaveckan?

Järvaveckan är en årlig återkommande politikervecka i nordvästra Stockholm. Den bygger på att skapa en mötesplats där alla har möjligheten att diskutera och förbättra samhället genom öppna samtal och vidgade vyer så att fler röster blir hörda och perspektiv blir kända. Järvaveckan grundades av Ahmed Abdirahman år 2016 för att minska avståndet mellan medborgare, politiker, myndigheter, civilsamhället och företagsledare. Arrangemanget är idag en självklar mötesplats där man får uppleva olika kulturer, intressanta diskussioner och djupdyka i viktiga samhällsfrågor.

När?

🗞️ 31 maj–3 juni kl 14-20.
🎥 Anmäl dig senast 1 maj om du behöver boka resa och boende

Vad kommer att hända under evenemanget?

Vi kommer att vara på plats för att kunna delta i samt rapportera om olika demokratiska frågor och samtal. Ung Medias redaktionscoach kommer att guida er genom en bevakning där ni själva väljer medieverktyg. Inför eventet kommer ni få tips av en journalist och under eventet kommer vi mötas upp, stötta varandra och träffas för sociala aktiviteter!

Vem kan delta?

– Du som tillhör en Ung Media förening.
– Du som har ett intresse för politik och som tycker det är viktigt med samhällsfrågor.
– Du som kan delta alla dagar under Järvaveckan.

✨ Ung Media fixar boende om man är i behov av det, lunch, middag och massa roliga aktiviteter! 

Vart kommer händelsen att vara? 

📸 Spånga IP, Stockholm