Utbildningsdag med Ung Media Stockholm!

Den 5 mars anordnar Ung Media Stockholm en kostnadsfri utbildningsdag. Vi inleder med ett pass om krönikeskrivning och avslutar dagen med ett pass om podcastande. Det blir både föreläsningar och eget skapande!

Raffaella Lindström, tidigare krönikör för bland annat DN Sthlm och Sundsvalls Tidning är den som har hand om krönike-workshopen. Hon kommer att inleda med en föreläsning och sen coacha er när ni skriver en krönika. Passet avslutas med frågor och reflektion.

Ung Medias egna Marielle Sterner som har hand om podcast-workshopen. Där får ni lära er grunderna i att producera en egen podcast – från idé till färdig podd! Vi inleder med en inspirationsföreläsning som förklarar vilka typer av podcasts som finns, ger tips på manusskrivande och info om vilka verktyg och distributionstjänster som finns. Grundläggande kunskaper om redigering kommer också tas upp. Efter det kommer ni i grupp få förverkliga en idé och spela in er alldeles egna podd. Under hela tiden kommer ni att få vägledning och stöttning av Marielle, vår kommunikatör som driver Knytpodden.

Var? Sensus, Klara Södra kyrkogata 1 (vid T-centralen)

När? Lördagen 5 mars, kl 10-17

Vi bjuder på lunch!