Vill du få praktisk erfarenhet av medieproduktion och lyssna på några av Sveriges och världens största medieprofiler? Häng med oss till Mediedagarna 2017 – ansök nu!

Vi söker deltagare som vill stärka vår redaktionsgrupp under Mediedagarna 2017, där Ung Media Sverige kommer vara på plats för att göra filmreportage, livesändningar och intervjuer med medieprofiler – i officiellt samarbete med Meg.

Nu letar vi efter dig som är ung och vill få praktisk journalistisk erfarenhet från Sveriges största medieevenemang. Du får gärna vara intresserad av filmproduktion och ha någon form av erfarenhet av detta sedan tidigare.

Snabb info

  • VAD? Mediedagarna 2017, två fullspäckade dagar av mässa, intressanta föreläsningar och panelsamtal om och med mediebranschen. Kolla in meg.se
  • VAR? Svenska Mässan i Göteborg.
  • NÄR? 26-28 september. Vi kommer anlända till Göteborg kvällen den 26:e, och åka hem eftermiddag/kväll den 28:e. Årets upplaga av mediedagarna överlappar också Bokmässan, som pågår i samma byggnad 28 september-1 oktober.
  • KOSTAR DET? Nej, Ung Media Sverige betalar resor, mat och boende.

 

Hur ansöker jag?

Sista ansökningsdagen har passerat. Välkommen att söka nästa år!

 

Bra att veta

Vi ser helst att du som söker är medlem i Ung Media Sverige. Är du inte det kan du enkelt och gratis gå med som medlem i vår frilansförening Unga Journalister.

Vi kommer att bo centralt på STF Göteborg City. Tyvärr har vi inte möjlighet att erbjuda enskilda rum under dagarna, utan vi delar rum tillsammans.

Vi gör vårt bästa för att du ska känna dig trygg och bekväm under våra evenemang, och du kan läsa mer om hur vi jobbar med tillgänglighet här på hemsidan.

 


Har du några frågor? Kontakta gärna förbundsordförande Sandra Rönnsved på sandra.ronnsved@ungmedia.se. eller 0733 – 77 77 66.