Den 18 november träffas Ung Media Sveriges föreningar för Kongress och Gala! Kommer du med?

Runt om i Sverige finns 83 ungdomsföreningar anslutna till Ung Media som producerar innehållsrika tidningar, poddar, skarpa foton och underhållande eller viktiga videoklipp. För att visa på den rikedom som skapas genom dessa fristående redaktioner och unga på gymnasier och högskolor bjuder vi nu in till prisutdelning under festligheter och Ung Mediagala!

Vem kan delta på Galan?
Alla föreningar får delta med ett ombud på Kongress och Gala. Om du vill delta på enbart galan så anmäl dig och i mån av plats så är du välkommen. På lördagkvällen blir det fest, Gatsby style, där vinnarna i prisutdelningen utses!

När?
18-19 november. Ung Mediagalan tar plats på lördagkvällen i Ung Medias lokaler på Drottninggatan i Stockholm. Kongressen där en medlem per förening kan vara med och rösta om Ung Medias framtid sker under lördag och söndag förmiddag. Nomineringen av bidrag till tävlingen är öppen fram till den 3 november.

Hur utses vinnarna?
Alla Ung Mediamedlemmar kan nominera valfritt antal bidrag i formuläret nedan. När nomineringen stänger utser förbundet tre bidrag ur varje kategori som samtliga medlemmar kommer att kunna rösta på. Röstningen sker mellan den 8-15 november. Mer information på länken nedan.

Vad kostar det att delta?
Ung Media står för resekostnader till Stockholm, boende och mat.

Festtema & klädsel
Under galan är temat The Great Gatsby. Det innebär förstås valfri klädsel och gärna något som du känner dig fin i! (Några av oss kanske går all in!) Det kommer att finnas piffiga fjäderboor, fancy hattar och lite andra festattiraljer för uppklädnad i samband med festligheterna. Hoppas du gillar att delta på bilder! Annars kan det finnas mustascher och mindre masker för den blygsamma.

Vad? Ung Mediagala & Kongress
Datum: 18 nov
Plats: Ung Medias kansli i Stockholm, Drottninggatan 112A (Stora vita X på fönstren)
Tid: 18.00-21.00

Varmt välkomna!